Facebook

Instagram

Snart lanseras världens första sociala intervjurobot – ska göra rekryteringen fördomsfri


2019-05-03

Tengai Unbiased – världens första fördomsfria intervjurobot, utvecklad av TNG och Furhat Robotics.
Bild: TNG

Tengai Unbiased – världens första fördomsfria intervjurobot, utvecklad av TNG och Furhat Robotics.Tisdagen den 14 maj är det dags för TNG:s årliga trend- och framtidsspaning i Örebro. Utöver research, trender och insikter kring fördomsfri rekrytering och jobbsökande kommer även Tengai, världens första sociala intervjurobot, att lanseras. Det gör Örebro till den första platsen i Sverige – och världen – som får se den färdiga produkten.

Eventet äger rum på Scandic Grand i Örebro, där TNG bjuder på frukost samt research, trender och insikter kring hur rekrytering och jobbsökande förändras och påverkar företags mångfald, kompetensförsörjning, HR-teknik, chefers ledarskap och framtidens arbetsmarknad.


Världslansering av intervjuroboten Tengai
På plats i Örebro finns också Tengai, den sociala intervjuroboten, som nu är klar för den svenska marknaden. Tengai, som är utvecklad utifrån Furhat Robotics ramverk, är världsunik och har redan fått stort globalt genomslag.

Förutom att Örebro är den första platsen i världen som får se den färdiga produkten har TNG:s Örebro-kontor under även varit delaktiga i projektet genom att visa upp roboten för studenter, vars feedback använts i utvecklingen. Detta är dock första gången som också företag i Örebro kan få insikt i produkten, hur framtidens jobbintervju kan tänkas gå till samt utvecklingsarbetet bakom.Källa: TNG Group


Skriv utAutomation är absolut viktigast – när industrierna själva får välja. 28 företag från Örebro län medverkar i kartläggningen MIND.
Automation är absolut viktigast – när industrierna själva får välja. 28 företag från Örebro län medverkar i kartläggningen MIND.

Automation värderas högst av industriföretagen

Automation, sensorteknologi och dataanalys är de teknologiområden som är viktigast för regionens industriföretag. Det visar förstudien MIND som gjort en kartlä...

Läs mer
Gloab550
Bäckadalsgymnasiet och Schneider Electric fördjupar samarbetet.

De förbereder blivande automationstekniker för industri 4.0

På El- och Energiprogrammet på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping utbildas...

Läs mer
Hexagon

Världens längsta inomhusbana för test av självkörande fordon

Nu bygger AstaZero världens längsta inomhusbana för testning och provning av sjä...

Läs mer
Visionsbild över Tuas vattenreningsverk, som kommer ha en behandlingskapacitet på 800 000 kubikmeter per dag och säkerställa Singapores vattenförsörjning genom rening av avloppsvatten.

De ska automatisera världens största membranbioreaktor

PUB, Singapores nationella vattenförvaltningsorgan, utser ABB att automatisera världens...

Läs mer


Mest lästa

Finnsafety


Drivsystem

Edmolift
Laser components
Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se