UPP TILL 99 MÄTPUNKTER PÅ EN ANALYSATOR


2023-04-11

Bild:OEM Automatic AB

Traditionella mätverktyg kräver självständiga instrument för varje mätpunkt, men Easy Branch är ett mer effektivt alternativ. Här får du en kostnadseffektiv lösning som kan mäta upp till 99 mätpunkter på en analysator. Det är imponerande och passar därför extra bra vid större installationer som logistik, lägenhetskomplex, köpcenter etc. Detta innebär alltså att du kan spara tid och pengar vid installationer där du har flera mätpunkter.

ALLT DU BEHÖVER ÄR:

För ett komplett system behövs endast 4 komponenter och inga speciella kablar behövs.

  • Nätanalysator DMG7500 - 9000
  • EXS0000 Busmodulen för EASY BRANCH
  • EXS4... mätmodul för strömtransformatorer och automatsäkringar
  • EXS1-3.... för elektronisk mätning av automatsäkringar eller passande strömtransformatorer.

Tillsammans kan lösningen mäta upp till 33 st 3-faslaster eller 99 st 1-faslaster.

REDUCERAD KABELDRAGNING

Jämfört med traditionella mätinstrument erbjuder Easy Branch ett reducerat antal dragna kablar. Installationen är enkel och det behövs inte några speciella kablar - en standard Cat.6 ethernetkabel är allt som krävs. Detta innebär inte bara att du sparar tid och pengar vid installationer där du har flera mätpunkter, du minimerar även risken för felkoppling. Resultatet anses vara kostnadseffektivt och mer hållbart.

DU FÅR ETT MÄTVERKTYG SOM ÄR EXAKT

Easy Branch garanterar hög mätnoggrannhet enligt IEC6157-12 och IEC62053-22/23 standard.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION MED PLUG & PLAY

Det blir snabbare installationstid med Easy Branch. Modulerna EXS1... och EXS3... för elektronisk mätning har en självigenkänningsfunktion tillsammans med strömmodulen den är ansluten till. Detta underlättar för installatören som då ej behöver ställa in primärströmmen för strömtransformatorn eller typ av koppling (1-fas, 3-fas). LED-indikatorn indikerar den korrekta spänningen på den elektroniska strömtransformatorn, medan en LED-indikator på EXS4000 modulen indikerar att den är korrekt kopplad.

MÖJLIGHET ATT LÄSA UT DATA VIA SKÄRMAR OCH WEBINTERFACES

Få en lösning med förmånlig mjukvara samt programmering via NFC. DMG-seriens effektanalysatorer kan integreras i energiövervakningssystem, tack vare sitt breda utbud av kommunikationsalternativ, vilket leder till en uttömmande analys av alla vektorer. Dessa nya instrument är tillgängliga med integrerade RS485- och Ethernet-portar och kan utökas med upp till 3 EXP...-moduler för att lägga till extra ingångar, utgångar och kommunikationsportar.


källa: OEM Automatic AB