Billerudkorsnäs söker 450 sommarjobbare


2022-01-10

Nu är det dags att söka sommarjobb för alla som vill jobba på ett bolag som aktivt bidrar till att göra samhället lite mer hållbart. BillerudKorsnäs söker 450 personer som kan jobba inom en rad olika verksamhetsområden, från produktion till administration.

BillerudKorsnäs erbjuder sommarjobb inom bland annat inom arbetsområdena produktion, mekaniskt och elektriskt underhåll, inköp, administration, magasin och utlastning, logistik, IT, kvalitet och laboratoriearbete. Jobben har en varierande längd under tiden maj-augusti, beroende på uppgift och produktionsanläggning.


Antalet sommarjobb per produktionsanläggning och län
(Med reservation för att antalet jobb kan komma att förändras)

• 55 i Frövi/Rockhammar, Örebro
• 150 i Gruvön, Värmland
• 110 i Gävle, Gävleborg
• 60 i Karlsborg, Norrbotten
• 75 i Skärblacka Östergötland


Fakta: Jobbet
BillerudKorsnäs övertygelse är att medarbetare med olika bakgrund, ålder och kön bidrar till nytänkande och vi arbetar målmedvetet för att locka fler kvinnor till oss. För BillerudKorsnäs, som ofta är den största privata arbetsgivaren på orten, är det också viktigt att vara en positiv kraft i samhället. Att sommarjobba på BillerudKorsnäs är ett bra tillfälle att lära känna bolaget och många sommarjobbare har stannat kvar och fått fast jobb.

Ansökningstid: 21 december – 28 februari
Ålderskrav: Den sökande måste ha fyllt 18 år
Vill du ha mer information och söka? Klicka här!


Källa: Billerudkorsnäs