SkrotSmart öppnar ny Drive-In för metallskrot i västsverige


2021-12-01

SkrotSmart öppnar i Partille, invigning 2 december.
Bild: SkrotSmart
SkrotSmart öppnar i Partille, invigning 2 december.

Trollhättan och Partille har fått varsin ny Drive-In för järn- och metallskrot via SkrotSmart. I Trollhättan har bröderna Jesper och Daniel Söder drivit den nya anläggningen sedan oktober. Nu är det även dags för Partille att få en ny Drive-In när Maskin- och Metallåtervinning i Södra Sverige AB förvandlas till SkrotSmart i december.

På torsdag 2 december är det invigning på Vagnmakaregatan 6, där Slah Bourogaa med sitt team kommer välkomna gamla och nya kunder till den nya metallåtervinningstationen.

– Det har varit mycket att fixa, men nu ska det bli så kul att få göra en nystart med SkrotSmarts koncept som vi vet kommer bli fint för våra gamla kunder och även attrahera många nya, säger Slah Bourogaa, Platschef på SkrotSmart i Partille (tidigare Maskin & Metallåtervinning i Södra Sverige).

– Det känns kul att få nya kollegor i samma koncept, vi har det hektiskt men det är fantastiskt kul att ta hand om alla nya kunder till Trollhättan. Det går kanon! Säger Jesper och Daniel Söder från SkrotSmart i Trollhättan.


Källa: SkrotSmart