Marcus Albaeus ny försäljningschef på ProMinent Doserteknik AB


2021-11-05

Marcus Albaeus som ny Försäljningschef hos ProMinent Doserteknik AB.
Bild: ProMinent
Marcus Albaeus som ny Försäljningschef hos ProMinent Doserteknik AB.

ProMinent Doserteknik AB välkomnar Marcus Albaeus som ny Försäljningschef med start 1 december 2021. Med närmare 15 års erfarenhet, av både schweiziska och tyska globala pumpföretag, är Marcus redan en igenkänd man för många i branschen.

Markus kommer från Norvatek, där han under en kort period varit säljansvarig för deras västra distrikt. Tidigare arbetade han nio år på KSB, som bland annat Key Account mot bad-segmentet och som deras företrädare i branschorganisationen Vattenindustrin, samt fem år på Sulzer. De kontaktnät, den erfarenhet från VA-branschen och de redan befintliga relationer med många av ProMinents kunder han fått via sina tidigare tjänster är några av alla de fördelar som han nu tar med sig in i sin nya roll.

Som boende i Göteborg, med fru och två barn, kommer Marcus att utgå ifrån huvudkontoret på Hisingen. Allt som kan göras utomhus i naturen är en drivkraft anser Marcus. För honom är det en självklarhet att även ta på sig en roll som tränare för ett Korpen-fotbollslag och om tillfälle ges kastar han gärna loss och seglar iväg ut på havet med familj och goda vänner.

För Marcus står ProMinent för ett väldigt starkt varumärke med fina produkter och möjligheter där det finns en god etablerad service som borgar för en trygghet för kunderna.

I sin nya roll som Försäljningschef hoppas han kunna bidra med ny energi, nya tankar och idéer. Han ser mycket fram emot att få lära känna personalen, organisationen och kunderna för att hitta nya affärer och utveckla befintliga tillsammans med ProMinents säljteam.


Källa: ProMinent