Nya produkter för att skydda dina komponenter från EMI


2021-09-10

Nu lanseras tre nya produkter ur PRO-SHIELD serien i Europa.
Bild: OEM Electronics
Nu lanseras tre nya produkter ur PRO-SHIELD serien i Europa.

För att täcka eller försegla plastdelar eller andra kapslingar för att stoppa EMI, elektromagnetisk störning, kan du nu använda PRO-SHIELD. Det är en ny kommersiell serie från vår leverantör Parker Hannifin som innehåller elektriskt ledande beläggningar, limmer och tätningar.

Materialen i PRO-SHIELD-serien är främst avsedda för prototyper, lågvolymproduktion och där det krävs snabba leveranser. För enkel användning så levereras produkterna i mindre förpackningar som exempelvis sprayburkar och sprutor för handdispensering. Denna serie är också ett smidigt sätt att utvärdera leverantörens EMI-skyddsmaterial.

Nu lanseras följande tre produkter ur PRO-SHIELD i Europa:

PRO-SHIELD® 7100 är en nickelfylld elektriskt ledande akrylbeläggning som är en kostnadseffektiv EMI-skärmningslösning. Den skyddar elektronisk utrustning genom att absorbera elektromagnetiska vågor, vilket ger bra skärmning över ett frekvensområde.

PRO-SHIELD® 7108 är en silverfylld elektriskt ledande beläggning som ger förstklassig EMI-skärmning och ytledningsförmåga. Den levereras i sprayburkar för enkel applicering och är idealisk för sprutning av prototyper och inledande kvalificeringstester.

PRO-SHIELD® 7002 är ett nickelpläterat grafitfyllt elektriskt ledande silikontätningsmedel för komplexa geometrier och svårfyllda sprickor. Den är lättanvänd på både horisontella och vertikala ytor.


Källa: OEM Electronics