Valmet har fått en order på två mjukpappersmaskiner för leverans till Kina


2021-05-12

Bild: Valmet

Valmet levererar två Valmet Advantage DCT mjukpapperslinjer inklusive automationssystem och tre omrullningsmaskiner till Zhejiang Jingxing Paper Joint Stock Co., Ltd. i China. Den nya investeringen resulterar i att företaget kommer kunna möta en växande efterfågan på högkvalitativa mjukpappersprodukter både nationellt och internationellt. Uppstart är planerad under första halvåret 2022.

Ordern ingår i Valmets orderingång för första kvartalet 2021. Exakta värdet av ordern tillkännages inte men projekt i liknande omfattning värderas till omkring 20-30 miljoner euro.

– Vi arbetar kontinuerligt med teknikutveckling för att alltid kunna säkerställa optimal produktionskapacitet. Med avancerad teknik och service till hög kvalitet från Valmet, tillsammans med ett gemensamt driv från båda parter, är vi övertygade om att vi kan nå våra förväntade målsättningar, säger Liao Changlv, Chief Engineer, Zhejiang Jingxing Paper.

– Vi är otroligt stolta att vi har fått förtroendet som leverantör i detta viktiga projekt. Det är alltid inspirerande att samarbeta med kunder som värderar toppmodern teknologi och vi ser fram emot ett givande projekt, säger Fan Ze, Vice President, Sales, China, Valmet.


Källa: Valmet