INGO öppnar ny automatstation i Hisings Backa


2021-04-27

Bild: INGO

Idag öppnar bensinbolaget INGO sin femtonde automatstation i Göteborgsområdet. Stationen ligger i Hisings Backa, vid Bäckebolsmotet på Transportgatan 2 och erbjuder produkterna 95, 98, diesel och E85 till ett lågt pris.

– Vi är mycket glada och stolta över att öppna vår femtonde automatstation i Göteborgsområdet. Jag hoppas både att boende i närområdet och förbipasserande kommer att uppskatta den ökade tillgängligheten. Dessutom ska det alltid vara trevligt och tryggt att tanka på våra automatstationer och det har även varit vår strategi redan från starten. Alla våra stationer ska därför vara väl upplysta, rena och inbjudande, säger Jeremy Knights, Chef för INGO.

INGO (tidigare JET) öppnade sina första automatstationer i Sverige redan 1978 och har sedan starten inriktat sig på att sälja drivmedel till ett lågt och rättvist pris. INGO finns idag runt om i Sverige med 290 automatstationer. Under året planeras ytterligare etableringar i landet.

– Bensinmarknaden i Sverige präglas av hård konkurrens. INGO har redan från starten varit den ledande prispressaren både nationellt och lokalt. Vi har framgångsrikt arbetat med att erbjuda kunderna fasta låga priser - och den strategin håller vi fast vid, avslutar Jeremy Knights.


Källa: INGO