Hellberg Safety introducerar premiumsortiment av Skyddsglasögon


2021-02-23

Hellberg Safety lanserar ett helt nytt sortiment av skyddsglasögon och korgglasögon.
Bild: Hultafors Group Sverige AB
Hellberg Safety lanserar ett helt nytt sortiment av skyddsglasögon och korgglasögon.

Hellberg Safety fortsätter att utöka sitt sortiment av skyddsutrustning för huvud, ansikte och hörsel. Med ett helt nytt sortiment av skyddsglasögon och korgglasögon, med lätta, hållbara material och linsteknik utvecklad speciellt för tuffa arbetsförhållanden, för att säkerställa tydlig och säker sikt, komplett skydd och komfort under hela arbetsdagen.

Efter många års utveckling av hörselskydd och visir lanserar Hellberg nu ett helt nytt sortiment av skyddsglasögon och korgglasögon. Med ett brett utbud av produkter, allt från instegsmodeller till premium glasögon – kommer det nya sortimentet att tillgodose yrkesarbetarens behov av klar och säker sikt under alla förhållanden.

– I de nya skyddsglasögonen, som i alla Hellberg-produkter, samlas toppmodern teknik, fantastisk användarupplevelse och högsta kvalitet. Tillsammans skapar dessa aspekter förtroende och trygghet för användaren – Peace of Mind. Att veta att de med Hellbergs produkter alltid kan arbeta säkert och effektivt, säger Magnus Persson, Marknadsansvarig på Hellberg Safety.

Hellbergs skyddsglasögon är designade för att förbättra säkerheten under alla förhållanden och har slagtåliga glas som är rep- och im-skyddsbehandlade på båda sidor av glaset. Finns i en rad olika linstyper för optimalt skydd och tydlig sikt under många olika förhållanden. Alla skyddsglasögon i sortimentet kombineras enkelt med hörselskydd, skyddshjälmar och visir och det finns modeller som bekvämt och säkert kan bäras över vanliga slipade glasögon.

Runt glaset hittar man högkvalitativa material, för ergonomisk design och med praktiska funktioner så som mjuk näsbrygga och justerbara bågar som ser till att glasögonen sitter skönt och stannar på plats, och de tunna bågarna gör dem till ett utmärkt val även i kombination med hörselskydd. Allt för att du ska kunna hitta och behålla ditt fokus hela dagen.


Källa: Hultafors Group Sverige AB