SCN AB ÖPPNAR NYTT KONTOR I SUNDSVALL FÖR LOKAL MARKNADSNÄRVARO I MELLERSTA OCH NORRA SVERIGE


2023-09-25

SUNDSVALL, 22 SEPTEMBER 2023 - SCN AB, en ledande leverantör inom industriell automation och teknik, är glada att meddela att de har etablerat ett nytt kontor i Sundsvall för att stärka sin lokala närvaro på marknaden i mellersta och norra Sverige. SCN AB ingår i den svenska börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech och är ett av dess mest snabbväxande och framgångsrika värdeskapande bolag inom koncernen. Totalt omsätter SCNgruppen ca 250 MSEK och består av ca 45 medarbetare fördelade över 7 länder.

Adress: Trafikgatan 11 856 44 Sundsvall

Det nya kontoret är nu officiellt öppnat och har redan tagit fart med full kraft. Alexander Aldén och Stefan Johansson är de erfarna och dedikerade säljarna som kommer att leda SCN:s lokala närvaro i Sundsvall. De har en djup förståelse för den regionala marknaden och kommer att arbeta nära sina kunder för att erbjuda skräddarsydda lösningar inom industriell automation.

Erik Ahlqvist, VD för SCN AB, kommenterade den senaste utvidgningen med entusiasm: "Det är med glädje och stolthet jag kan presentera ännu ett nytt lokalt säljkontor från SCN. Vi tror på att affärer görs bäst med personlig närhet till våra kunder och lokal marknadskännedom. I dessa digitala tider är det fysiska mötet i många gånger bortträngt. SCN däremot både omfamnar med det nya digitala för ökad effektivitet, samtidigt som nu också ökar andel fysiska personliga möten. Vi tror starkt på att finnas nära affären, ibland i princip helt inbäddade parallellt med ingenjörerna hos våra kunder för att välja rätt produkt för applikationen, pris vs. prestanda."

Det nya kontoret i Sundsvall är ett bevis på SCN:s engagemang för att erbjuda högkvalitativa och lokalt anpassade lösningar för sina kunder i mellersta och norra Sverige. SCN ser fram emot att bygga starka affärsrelationer och samarbeta nära med sina kunder för att stödja den växande industriella sektorn i regionen.

Erik Ahlqvist, VD för SCN AB tillägger glädjande i ett uttalande: "Det är en otrolig stolthet och engagemang vi ser i våra medarbetare där alla brinner för att stärka svensk industris konkurrenskraft genom vårt slagkraftiga lokalt anpassade erbjudande. SCN växer väldigt snabbt och bara i år har vi siktet inställt på 3 nya lokalkontor. När andra backar hem i svårare tider ser vi en möjlighet att öka vår marknadsandel samtidigt som kunderna inser vikten av att ha en kompetent leverantörspartner som kan industriell automation ur ett svenskt marknadsperspektiv."


Källa: SCN AB