Specialister på plastkapslingar för elektronik


2023-08-28

Italtronic - specialister på plastkapslingar för elektronik 
Bild:OEM Electronics
Italtronic - specialister på plastkapslingar för elektronik
 


OEM Electronics leverantör Italtronic är en ledande aktör inom design och tillverkning av plastkapslingar för elektronik. Företaget ligger i Padoa, Italien, och har funnits sedan 1986. Italtronic är kända för att leverera högkvalitativa produkter, allt från standardlösningar till specialanpassade kapslingar för kundernas särskilda behov.

Italtronic har en framträdande position på marknaden för plastkapslingar för elektronik. Det är tack vare deras fullständiga kontroll över produktionskedjan, moderna maskinpark och starka fokus på kundanpassningsservice.

Vi är specialiserade på att kombinera funktion, design och högteknologi i våra kapslingar. Vi kan möta all sorts efterfrågan, antingen det rör sig om standardlösningar eller skräddarsydda kapslingar, för såväl små som stora produktionsvolymer, berättar Fabio Carraro, Chief Commercial Officer, på Italtronic.

Tillsammans med Italtronic kan OEM Electronics identifiera den bästa lösningen för dig som kund, samt säkerställa en kvalitativ, konkurrenskraftig och högpresterande produkt.

 

Fabio framhäver hur Italtronic brinner för forskning och utveckling av banbrytande lösningar. Denna passion präglar hela verksamheten, från forsknings- och utvecklingsavdelningen till den dagliga driften.

”Vi är ett framtidsorienterat företag och söker ständigt efter nya tekniska utmaningar. Det är en mentalitet som genomsyrar hela produktionskedjan, från materialforskning till tillverkningsteknik, från återanvändning av material till nya produktapplikationer”, förklarar Fabio.

Det breda produktutbudet, snabb och enkel leverans samt hög kvalitet är några av de faktorer som Italtronic är mest kända för. De har dessutom gjort betydande investeringar i anpassning för att möta kundernas många behov. Det har gjort att Italtronic skiljer sig från sina konkurrenter.

”En av våra främsta styrkor är att vi är ett 100% italienskt företag med bas i ett av världens mest effektiva, flexibla och produktiva industridistrikt. Här finns även ett lokalt nätverk av säljare och distributörer, vilket underlättar för oss att nå ut till hela världen”, berättar Fabio.

OEM Electronics och Italtronic har jobbat tillsammans i mer än 20 år. ”Vi har ett väldigt fint samarbete med OEM Electronics som vi är mycket nöjda med. Vi ser fram emot fler fina år där vi kan växa tillsammans”, avslutar Fabio.



Källa: OEM Electronics