Facebook

Instagram

Schneider Electric lanserar tjänst för digital omställning inom industrin


2023-02-17

Bild:Schneider Electric

Schneider Electric lanserar en ny tjänst för industrier som ska hjälpa till att påskynda planeringen och genomförandet av digitala omställningar.

Under den årliga konferensen ARC Industry Leadership Forum i Orlando lanserade Schneider Electric, ledare inom den digitala omställningen av energihantering och automation, den nya tjänsten Industrial Digital Transformation. Tjänsten är designad för att hjälpa industriföretag med framtidsanpassade och effektiva digitala omställningar.

Industriföretag kan nu dra nytta av Schneider Electrics expertis inom industri och energi, med stöd från industriella mjukvarufunktioner, för att uppnå märkbar effekt över en rad olika ändamål:

  • Operativ effektivitet
  • Hållbarhet och energieffektivisering
  • Optimering av tillgångar
  • Cybersäkerhet

Schneider Electric är ett av få företag i världen som har mottagit flertalet utmärkelser av 4th Industrial Revolution (4IR) Advanced Lighthouse av World Economic Forum för deras egna globala och smarta fabriker och distributionscenterLighthouses är fabriker som har tagit 4IR-tekonologi från pilot till storskalig integration, för att utveckla verksamheter, värdekedjor och affärsmodeller för ekonomisk, operativ och hållbar avkastning.

– Enligt vår forskning är det 83 procent av våra slutanvändare och OEMs som rör sig framåt i sin digitala omställning. Av dessa är det endast sju procent som känner att de har slutfört processen. Därför är det en absolut nödvändighet att resterande överväger användning av digitala omställningstjänster för att påskynda sin digitala omställning, snabbare uppnå ekonomiska fördelar och samtidigt förhindra oplanerade driftstopp, säger Craig Resnick, Vice ordförande och rådgivare på ARC Advisory Group.

– En lyckad digital omställning inom industrin kräver en global vision som är agil nog att kunna stödja lokala behov. Framgångsrika program innefattar effektivitet, hållbarhet och robust cybersäkerhet. Det som framhäver Schneider Electric är vår kombination av erfarenheter kring digitala omställningar inom industrier. Allt med stöd av vår världsledande energihanterings- och automationsteknologi samt mjukvara, levererat av lokala experter med fult stöd från våra globala team, säger Marc Fromager, SVP Industrial Automation Services på Schneider Electric.

I OMDIA:s rapport, Taking Control of Industrial Transformation, visade det sig att respondenterna inte bara ser digital omställning som ett sätt att hantera kostnader utan även som en kritisk komponent med strategisk betydelse för deras verksamhet och som främjar och stödjer innovation. Med klimat- och energikriser som driver på behovet av digitala omställningar ytterligare måste industriföretagdessutom göra betydande framsteg när det kommer till energieffektivisering, upphandling av förnybar energi och elektrifiering.

Läs mer om digitala tjänster för industriell automatisering här.

Karolina Wilderfalk
karolina.wilderfalk@se.com
0702826763

Källa: Schneider Electric


Tipsa en vän Skriv ut

ABB:s energibedömningar av industriella elmotorer avslöjar potentiella besparingar på 2,1 TWh under produkternas livstid

SCN 550

SCN AB ÖPPNAR NYTT KONTOR I SUNDSVALL FÖR LOKAL MARKNADSNÄRVARO I MELLERSTA OCH NORRA SVERIGE

SUNDSVALL, 22 SEPTEMBER 2023 - SCN AB, en ledande leverantör inom industriell automation och teknik, är glada att meddela att de har etablerat ett nytt kontor i Sundsvall för att...

Läs mer
oem_automation_550


SCN AB växer snabbt och är nu nummer 1 som ny svensk generalagent för MOXA - Ledande inom Industriella Nätverk och Switchar

Upplands Väsby, 2023-09-20 – SCN AB, en välrenommerad aktör inom industriell...

Läs mer
gihab


Stendörren har tecknat hyresavtal med Stockholms Stadsmission avseende 3 161 kvm logistiklokaler i Brunna, Upplands-Bro

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Stockholms...

Läs mer


Xometry: Spara tid på ditt projekt med tillverkning on-demand

Tidsbesparing är en av huvudaspekterna när man tillverkar delar inom elektronikbranschen,...

Läs mer

Industriell 5G router

Kompatibel och öppen EtherCAT-teknik – praktiskt beprövad i 20 år

ABB slutför förvärvet av Siemensverksamhet inom NEMA lågspänningsmotorer

Addtech förvärvar Electrum Automation AB

Målen för införandet av elfordon kan inte nås inom föreskriven tid, säger den globala fordons­industrin

Schneider Electric lanserar tjänst för digital omställning inom industrin

Universal Robots rapporterar rekordomsättning trots global osäkerhet

VR i industrin – Hjälper eller stjälper det?

429 automationsupplevelser stärker svenska företagMest lästaBK Services


solidmakarna

ifm electronic ab

Villiam Petersen tandhjulsfabriken

etra

JM Indutech

Alcon ab


Industrinät

Alron

Decksafe
Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se