Facebook

Instagram
Sommarjobb 2019:

SCA söker 200 sommarvikarier till Sundsvall – chans att arbeta för en hållbar framtid


2019-01-11

Året har precis börjat, men det börjar redan bli dags att se fram emot sommaren. SCAs rekrytering av sommarvikarier i Sundsvallregionen är i full gång och behovet är stort – 200 nya medarbetare ska rekryteras.
– Vi har redan börjat med vår rekrytering av sommarvikarier och söker nu efter unga människor som vill arbeta med skogen som bas, berättar Maria Nyberg, rekryteringschef inom SCA.

Sommarrekryteringen är viktig för att säkra framtida kompetens, men det ger också möjlighet att lära känna SCA som företag lite bättre.

– Vi är en av de största arbetsgivarna i Sundsvall med många olika verksamheter i regionen. Gemensamt för våra tjänster är att man kan göra skillnad på riktigt för ökad klimatnytta. I detta arbete är våra sommarvikarier jätteviktiga, säger Josefin Stenskog, HR-partner vid Ortvikens pappersbruk.
 

Arbetar aktivt för en arbetsplats med mångfald
SCA strävar efter att ha en arbetsplats med mångfald och arbetar bland annat aktivt med att få fler kvinnor i verksamheten.

– En arbetsplats med mångfald är bra för hela organisationen. Våra tjänster passar alla, både tjejer och killar, och vi hoppas därför på många sökande, säger Maria Nyberg.

Det finns många olika tjänster att söka i Sundsvallsregionen, till exempel ekonomiassistenter, processoperatörer, underhållstekniker och truckförare. För att nå så många som möjligt provar SCA ett nytt koncept.

– Vi kommer bland annat att ha speed-intervjuer med ett stort antal av de sökande. Det blir en rolig dag och ett stort rekryteringsevent. Så jag hoppas att det är många som passar på att söka sommarjobb i en framtidsbransch, avslutar Maria Nyberg.
Källa: SCA


Skriv utTallskog.

Storsatsning på skogsforskning vid SLU

Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse satsar under en tioårsperiod 100 miljoner kronor på...

Läs mer
Industriserviceab
Exempel på korridorer för schablonartad korridorgallring; två korridorer á 2 × 10 m2 utlagda i ett tätt björkbestånd. Vid korridorgallring avverkas träden som står i korridorerna, medan träden utanför korridorerna lämnas att växa vidare.

Gallrad ungskog kan bli en viktig energiråvara lokalt

Med dagens marknadsläge, och ny effektiv drivningsteknik, skulle gallring av unga, täta...

Läs mer
Uniteam
Göran Örlander, ordförande för Södras forskningsstiftelse och skogsstrateg i Södra.

Fördjupad kunskap om granbarkborren

Hur kommer det sig att angreppen av granbarkborre ökar under extremt varma och torra somrar?...

Läs mer

Derome svensk marknadsledare inom träindustri ökar kundupplevelsen med IFS Applications

Stora Enso erbjuder 625 sommarjobb i SverigeMest lästa

Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se