Facebook

Instagram
Sommarjobb 2019:

SCA söker 200 sommarvikarier till Sundsvall – chans att arbeta för en hållbar framtid


2019-01-11

Året har precis börjat, men det börjar redan bli dags att se fram emot sommaren. SCAs rekrytering av sommarvikarier i Sundsvallregionen är i full gång och behovet är stort – 200 nya medarbetare ska rekryteras.
– Vi har redan börjat med vår rekrytering av sommarvikarier och söker nu efter unga människor som vill arbeta med skogen som bas, berättar Maria Nyberg, rekryteringschef inom SCA.

Sommarrekryteringen är viktig för att säkra framtida kompetens, men det ger också möjlighet att lära känna SCA som företag lite bättre.

– Vi är en av de största arbetsgivarna i Sundsvall med många olika verksamheter i regionen. Gemensamt för våra tjänster är att man kan göra skillnad på riktigt för ökad klimatnytta. I detta arbete är våra sommarvikarier jätteviktiga, säger Josefin Stenskog, HR-partner vid Ortvikens pappersbruk.
 

Arbetar aktivt för en arbetsplats med mångfald
SCA strävar efter att ha en arbetsplats med mångfald och arbetar bland annat aktivt med att få fler kvinnor i verksamheten.

– En arbetsplats med mångfald är bra för hela organisationen. Våra tjänster passar alla, både tjejer och killar, och vi hoppas därför på många sökande, säger Maria Nyberg.

Det finns många olika tjänster att söka i Sundsvallsregionen, till exempel ekonomiassistenter, processoperatörer, underhållstekniker och truckförare. För att nå så många som möjligt provar SCA ett nytt koncept.

– Vi kommer bland annat att ha speed-intervjuer med ett stort antal av de sökande. Det blir en rolig dag och ett stort rekryteringsevent. Så jag hoppas att det är många som passar på att söka sommarjobb i en framtidsbransch, avslutar Maria Nyberg.
Källa: SCA


Skriv utJohanna Johansson, PlantVation AB.

PlantVation digitaliserar odling av skogsplant

Johanna Johansson och företaget Plantvation har utvecklat ett hållbart och automatiserat...

Läs mer
Hexagon

Rester från skogen är framtidens flygbränsle

Maria Wetterstrand kommer till BIOBASE för att prata om framtidens flygbränsle.

Biobaserat flygbränsle kan komma att testflygas kommersiellt redan år 2021. Vid...

Läs mer
ARmaskinservice 550

Södra marknadsanpassar virkespriserna

Glittrande paljetter av träMest lästaUnica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se