Bioservo tecknar distributörsavtal med Alpha Quantix i USA


2020-11-22

Ironhand Soft Active Exoskeleton.
Bild: Bioservo Technologies
Ironhand Soft Active Exoskeleton.

Bioservo Technologies AB har tecknat ett distributionsavtal med Alpha Quantix för försäljning av Ironhand i USA. Avtalet ökar den geografiska räckvidden och öppnar nya industrisegment i västra USA.

Alpha Quantix är en distributör och integratör av exoskelett och mobila robotar. Företaget faciliterar också robotimplementeringar, distribution och personalintegrering med lean six sigma och talangoptimering. Alpha Quantix är ett företag med tekniska rådgivare och verksamhetskonsulter fokuserade på att maximera produktivitet och prestanda. Deras kunder spänner över många branscher och inkluderar erkända tillverkare av konsumentprodukter, lyxbilstillverkare och dess återförsäljare, nationella återförsäljarkedjor, liksom många andra ledande stora och små företag.

– Alpha Quantix har bred erfarenhet av att hjälpa företag att förbättra sina verksamheter genom att tillhandahålla analyser, statistiska mätvärden och utbildning. Deras datadrivna förhållningssätt till teknikimplementeringar matchar vår tro att det är viktigt att basera förbättringar i ergonomi och produktivitet på grundliga analyser och mätningar. Våra inbyggda digitala riskbedömningar gör det möjligt för Alpha Quant8ix att integrera Ironhand i sina kundprojekt på ett naturligt sätt, säger Petter Bäckgren, VD på Bioservo.

– Intresset för exoskelett ökar i branschen och antalet förfrågningar från våra kunder ökar stadigt. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda Bioservo's Ironhand, ett enastående aktivt mjukt exoskelett för handen, i hela västra USA, säger Robert J Curtis, VD på Alpha Quantix.



Källa: Bioservo Technologies