Ny podcast om skärande bearbetning


2020-09-15

Dormer Pramet lanserar ny podd med inriktning på skärande bearbetning.
Bild: Dormer Pramet
Dormer Pramet lanserar ny podd med inriktning på skärande bearbetning.

Dormer Pramet följer strömmen och lanserar nu en podcast med inriktning på skärande bearbetning. Skärande-podden är riktad till dig som har ett intresse för ämnet – oavsett kunskapsnivå.
– Det finns numera mängder av podcasts man kan lyssna på, men kanske inte så många inom vårt område och på svenska. Vi tror detta ligger helt rätt i tiden, säger Olof Wixe, försäljningschef på Dormer Pramet i Norden.

De båda medarbetarna, Mattias Banelind och Tobbe Johansson, leder podden och varje vecka diskuterar de allt från tips och trix, till de utmaningar de ställs inför som tekniska säljare på Dormer Pramet. I de första avsnitten avhandlas olika applikationer, som exempelvis borrning, gängning och fräsning. Ambitionen är att tonen i podden ska vara informativ och seriös, men på ett lättsamt och underhållande vis. Längden på avsnitten varierar, men beräknas ligga på mellan 15-20 minuter och nytt avsnitt utkommer varje torsdag.

– Skärande bearbetning är ett ganska komplext ämne och vi försöker göra vad vi kan för att förenkla för vår målgrupp, men också för att fler ska få upp ögonen för industrin i allmänhet och skärande bearbetning i synnerhet. Podden är en del i denna strategi, säger Olof Wixe.

Skärande-podden finns att lyssna på i flera appar, såsom Spotify, Apple Podcast, Podbean App och såklart på Dormer Pramets hemsida.



Källa: Dormer Pramet