ETAB Industriautomation blir den första certifierade partnern till Bosch Rexroth


2020-05-12

Bosch Rexroth och ETAB Industriautomation har tecknat ett partneravtal enligt Bosch Rexroths koncept Certified Excellence. Avtalet innebär att ETAB nu är certifierad partner inom området Distribution industrihydraulik.

Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att kunna erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom. Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Genom detta säkerställer Bosch Rexroth att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

– Tack vare det här konceptet är vi trygga i att alla kunder möts av högsta servicenivå, kvalitet och kompetens oavsett vilken av våra partner de vänder sig till. Vi är väldigt glada över att kunna välkomna den första certifierade partner till oss och ser mycket fram emot vårt samarbete med ETAB, säger Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth.

Rexroth har samarbetat med ETAB i över 40 år och de har gedigen kunskap om teknologin och Bosch Rexroths produkter. De tillhandahåller skräddarsydda helhetslösningar inom industriautomation, erbjuder professionell service och rådgivning kring Bosch Rexroths produktprogram samt har hög tillgänglighet av komponenter.

– Vi ser mycket positivt på vårt utökade samarbete med Bosch Rexroth. Nu finns en gemensam handlingsplan oss emellan som bland annat pekar ut olika industrier som vi tillsammans, eller på egen hand ska bearbeta med vårt gemensamma utbud av produkter och tjänster. Genom samarbetet får vi också tillgång till den senaste informationen om produktnyheter och kan också via en rad olika utbildningar höja vår kompetens, säger Peter Carlsson, verkställande direktör på ETAB.



Källa: Bosch Rexroth