Hexagon presenterar sina lösningar för en autonom framtid på CES 2020


2020-01-09

Hexagon, en ledande global leverantör av sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, presenterar sina heltäckande lösningar inom infrastruktur, mobilitet och tillverkning för en autonom framtid på CES 2020.

– CES är känt som forum för innovationer som förflyttar teknikens gränser framåt. Hexagons långa erfarenhet av sensorer och mjukvara har möjliggjort utvecklingen av autonoma lösningar som skapar smarta digitala verkligheter (Smart Digital RealitiesTM) – heltäckande digitala modeller av den fysiska världen som visar vad som har varit, vad som kan vara, vad som borde vara och vad som kommer att vara. Genom dessa lösningar stärker vi våra kunders förmåga att skapa autonoma uppkopplade ekosystem inom ett stort antal branscher, säger Ola Rollén, Hexagons vd och koncernchef.

I Hexagons mässpaviljong CP-15 i Las Vegas Convention Center’s Central Plaza presenteras bolagets lösningar som utmanar dagens syn på framtidens autonomi:

Lösningarna som presenteras på CES 2020 är några av Hexagons främsta inom området autonoma produkter, men utgör ändå bara en liten del av företagets kärnkompetens och portfölj på området.



Källa: Hexagon