Armatec ställer ut på ProcessTeknik 2018


2018-06-27

Bild: Armatec

Processteknik är Nordens största mötesplats för verksamma inom processindustrin. I monter C03:12 finns Armatec på plats och visar applikationer och tänkbara lösningar anpassade efter kundspecifika behov.


Det genomgående temat och fokus för årets mässa är digitalisering, energieffektivisering, produktivitet och smart industri. Temat går helt i linje med Armatecs kontinuerliga arbete med att ta fram produkter där driftsäkerhet och prestandaoptimering står i centrum. Detta är två faktorer som på sikt inte bara bidrar till sänkta kostnader utan som dessutom bidrar till minskad miljöpåverkan och i förlängningen till smartare industri.

Armatec presenterar sina lösningar genom sina koncept inom Pumpteknik, Ventiler & Automation och Industriella system med tillhörande produkter. Armatec är leverantör av säkerhetsventiler från LESER, kvalitetspumpar från Flowserve samt erbjuder ett gediget sortiment inom automation från Bernard Controls. Sedan 1 april är Armatec dessutom huvuddistributör för Reflex omfattande sortiment inom Tryckhållning och Expansion. Sortimentet består av energieffektiva, lättanvända och innovativa produkter som är ekonomiskt hållbara ur ett livscykelperspektiv.

Armatec är en komplett leverantör av applikationer och lösningar för processindustrin. I monter C03:12 finns möjlighet att besöka dem för att se hur de löser kundspecifika behov.



Källa: Armatec