FLEXPOINT lasermodul för industrianvändning


2018-05-15

FLEXPOINT MV18 är en robust modul tillgänglig med våglängder från 405nm till 850nm.
Bild: LASER COMPONENTS NORDIC AB
FLEXPOINT MV18 är en robust modul tillgänglig med våglängder från 405nm till 850nm.

Tack vare M18 gängar hölje, kan linjelasermodulen FLEXPOINT MV18 enkelt integreras i standardiserade system. Denna nya produkt är designad för att ge en homogen effektdistribution längst hela den projicerade linjen – en viktig parameter för användning i ”Machine Vision”.

FLEXPOINT MV18 är en robust modul tillgänglig med våglängder från 405nm till 850nm. Den mest kraftfulla varianten är idag 450nm modulen, som kan ge upp till 200mW. Modulen är lätt att fokusera med sin exakta mekanik och den stabila konstruktionen garanterar hög stabilitet och låg drift. Strömmatning ansluts med M12 kontakt.

För att möta många olika krav finns fem optiska varianter, som ger olika linjetjocklek och fokaldjup. Standardversionen har justerbart fokus, men en lågprisvariant med låst fokus finns också att tillgå.

LASER COMPONENTS specialiserar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av komponenter och tjänster inom laser och opto-elektronik. Företaget har produktionsanläggningar i Tyskland, Kanada och U.S.A., försäljningskontor i fem länder och agerar globalt genom distributörer.



Källa: LASER COMPONENTS NORDIC AB