Schneider Electric lanserar ny serie motorskyddsbrytare


2018-05-15

<span class=\
Bild: Schneider Electric
TeSys GV4.

TeSys GV4 är en ny serie motorskyddsbrytare från Schneider Electric. Serien är resultatet av över 90 års innovationsarbete. TeSys GV4 passar för krävande branscher och miljöer som vattenrening, gruvverksamhet och energisektorn.

Schneider Electric presenterar nu TeSys GV4, en serie motorskyddsbrytare som klarar de ökade krav som dagens panelbyggare, maskinbyggare och slutkunder ställs inför.

TeSys GV4-serien är bland annat utrustad med Schneider Electrics patenterade EverLink-teknologi som säkrar långvariga och felfria anslutningar. Teknologin minskar risken för överhettning vilket förbättrar både prestanda och säkerhet. Den kortar också installationstiden.

– TeSys GV4 är så mycket mer än en brytare. Den kompletterar vårt sortiment TeSys GV genom att erbjuda fler funktioner vid brytning av högre effekter, avancerat skydd, larm och underhållsdata. I kombination med EverLink-teknologin är den det smartaste valet för byggare, installatörer och OEM kunder, säger Ronny Josgård, produktägare på Schneider Electric.

Om TeSys GV4
TeSys GV4-serien har kapacitet för upp till 115A och inkluderar varianterna GV4 L med magnetiskt kortslutningsskydd och GV4 P för magnetiskt kortslutningsskydd samt överspänningsskydd.

Typen GV4 PEM erbjuder både magnetiskt kortslutningsskydd och överspänningsskydd, men också mer avancerade inställningar såsom lång start, låst rotor och jordfelsskydd som enkelt kan hanteras med en mobiltelefon, tack vare NFC-teknik. Seriens ergonomiska vred ger en mer robust känsla och för slutanvändare möjliggör TeSys GV4 enkla processhanteringsmöjligheter för motorkontroll-centra (MCC), samt att SDx-modulen kan programmeras för ”clean stop”- eller ”rewind and try again”.




Källa: Schneider Electric