En ny paradigm inom tillverkningsindustrin


2018-05-15

Torsdagen den 17 maj hålls årets Produktionstekniska dag. Årets tema är ”ny paradigm inom tillverkningsindustrin”. Målet med dagen är att deltagarna ska få ta del av den senaste forskningen inom området, kolla på ny teknik och höra inspirerande föreläsningar. I år hålls dagen för första gången i ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde.

Produktionstekniska dagen arrangeras sedan mer än 10 år tillbaka av IDC West Sweden AB genom produktionstekniska nätverket i samarbete med bland annat Högskolan i Skövde. Syftet med dagen är att mötas för att ta del av den senaste forskningen, nyheter i regionen, ny teknik och inspirerande föreläsningar.

Deltagarna får ta del av produktionstekniska nätverkets samlade erfarenheter och flertalet inspirerande demonstratorer kommer att finnas på plats i ASSAR-miljön.

Prisutdelningen
Dagens höjdpunkt: 13:00 – 13:20 kommer det att delas ut pris till Årets produktionstekniker och Årets produktionstekniska student, med en prissumma på 10 000 kronor.

Hela programmet för dagen hittar du här: https://storage.googleapis.com/idcab-se/uploads/2018/05/agenda-Ptdagen-2018-Ny.pdf

 

Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde
När: Torsdagen den 17 maj, 8:00 – 16:00 (prisutdelning 13:00-13:20)




Källa: Högskolan i Skövde