OCS satsar på kunskap om framtidens miljövänliga och smarta industri


2018-05-04

Christer Lundgren, försäljningsansvarig och andre delägare på OCS.
Bild: OCS
Christer Lundgren, försäljningsansvarig och andre delägare på OCS.

 Kenth Almqvist, vd och delägare av OCS.
Bild: OCS
 Kenth Almqvist, vd och delägare av OCS.

Nu lanserar OCS leanclean.green. På hemsidan kan andra industrier hitta intressanta artiklar och videos om framtidens industri.
– Vi vill inte bara utveckla och tillverka de bästa produkterna. Vi vill också inspirera andra till att utveckla industrin, säger Kenth Almqvist, vd och delägare av OCS.

Bilden av dagens industri håller på att förändras, men många upplever den fortfarande som högljudd och smutsig. OCS vill ändra på den bilden och samtidigt driva utvecklingen av industrin framåt med hjälp av tre framgångsfaktorer – Lean, Clean & Green.

– En modern industri oavsett bransch bör driva effektiva och flexibla produktionsprocesser, vara ren, tyst och använda resurser på ett smart sätt för att inte påverka miljön negativt, berättar Christer Lundgren, försäljningsansvarig och andre delägare på OCS.

På leanclean.green tar OCS hjälp av experter, lyfter viktiga artiklar och skriver egna om framtidens industri. De uppdaterar hemsidan löpande med artiklar från hela världen och inspirerar även via sociala medier och nyhetsbrev. OCS lever som de lär med sin patenterade teknik för tysta, flexibla och framförallt oljefria hängande conveyors.

– Vi är väldigt stolta över vår kunskap och teknik. Men för oss är det viktigt att ta ett helhetsansvar och bidra till att hela industrin jobbar för en lean produktion, en renare arbetsmiljö och en grönare fabrik, avslutar Kenth Almqvist.



Källa: OCS