PowerDeck digital golvvåg – nyhet från METTLER TOLEDO


2018-05-03

<span>METTLER TOLEDO PowerDeck ger goda förutsättningar för att eliminera sådana bekymmer.</span>
Bild: METTLER TOLEDO
METTLER TOLEDO PowerDeck ger goda förutsättningar för att eliminera sådana bekymmer.

METTLER TOLEDO lanserar PowerDeckTM – en kombination av en robust plattform och den beprövade digitala lastcellstekniken POWERCELL®. Förbättrad noggrannhet, vägledning i realtid och förebyggande underhåll är exempel på egenskaper som leder till förbättringar i din produktionsanläggning.

Med hjälp av digital POWERCELL-teknik kan PowerDeck, jämfört med konventionella analoga golvvågar, ge kraftiga förbättringar inom fyra huvudområden:

Operatörsvägledning i realtid: Funktionen upptäcker och varnar om en produkt placeras fel, och hjälper användaren att placera den rätt. På så sätt undviker du ojämn påfyllning, spill, felaktiga vägningsresultat och dåliga batchar.

En robust plattform som alltid levererar hög noggrannhet: Du slipper byta våg beroende på batchstorlek och noggrannhetskrav. Med PowerDeck kan du väga batchar av olika storlek, och kalibrera endast vid behov.

Lägre underhållskostnader: Eftersom kopplingsboxen har eliminerats och systemet är helt vattentätt minskar reparations- och underhållskostnaderna kraftigt.

Avancerad diagnostik ger överblick över vågens skick: Vid omgivningsrelaterade faror, så som skräp, stötar och temperaturvariationer, varnar funktionen i realtid, vilket ger bättre kontroll över vågens skick – och därmed noggrannare och mer tillförlitlig vägning.

PowerDeck är utformad för att klara förhållandena i de allra tuffaste industrimiljöerna, och samtidigt minska underhållskostnaderna, öka produktiviteten och maximera avkastningen. Fördelarna blir tydliga i alla delar av produktionen.



Källa: METTLER TOLODEO