Concentric AB utser Joshua Berin till försäljningschef för Hydraulics i Nordamerika


2018-01-18

<span>Joshua Berin är utsedd till försäljningschef för Hydraulics i Nordamerika.</span>
Bild:Concentric

Joshua Berin är utsedd till försäljningschef för Hydraulics i Nordamerika.



Joshua Berin kommer att tillträda positionen som försäljningschef för hydraulikprodukter i Nordamerika och ansvarar för att driva en lönsam och hållbar tillväxt för dessa produkter i hela regionen.

Joshua har en kandidatexamen i kommunikation, marknadsföring och media från University of Missouri, St. Louis. Han kommer senast från Actuant Corporation där han haft olika seniora roller under fem års tid, senast som Vice President för försäljning i affärsområdet Maximatecc och fokuserade då på maskingränssnitt och instrument för tillverkare inom lantbruk, tung industri, transport och specialfordon.

– Josh har bevisat sin förmåga att öka försäljningen lönsamt på nya marknader genom en värdebaserad ansats. Josh har erfarenhet av att leda försäljningsteam på global basis och hans bakgrund och driv kommer att göra Josh till en viktig del av teamet, säger Martin Bradford, Senior Vice President för region Amerika.

Joshua Berin ersätter Bill Ford som går i pension inom tre månader. Utnämningen säkerställer en smidig övergång för både försäljningsteamet och Concentrics kunder.



Källa: Concentric