METTLER TOLEDO lanserar smart, bärbar pH-mätare


2017-12-14

Den nya smarta, bärbara pH-mätaren Pro2Go™.
Bild:METTLER TOLEDO
Den nya smarta, bärbara pH-mätaren Pro2Go™.

Den bärbara pH-mätaren Pro2Go™ är utformad för användning "at-line", i laboratorium eller utomhus och erbjuder snabb mätning, enhandsanvändning och mycket god hållbarhet. För ökad driftssäkerhet informerar den dessutom användaren när den tillhörande sensorn behöver kalibreras eller ersättas.

Bärbara pH-mätare är ett utmärkt alternativ till laboratoriemätningar och när en in-linesensor inte är nödvändig.

METTLER TOLEDOs Pro2Go kombinerar ergonomisk design med innovativa mätfunktioner i ett lättviktigt instrument. Den robusta och vattentäta mätaren är kompatibel med både analoga prober och med METTLER TOLEDOs digitala ISM™-prober (Intelligent Sensor Management) för pH- och redoxmätning. Bland ISM-probens funktioner ingår "Plug and Measure"-hantering för felfri installation och prediktiv diagnostik som indikerar när den anslutna sensorn behöver kalibreras, underhållas eller ersättas.

Kompatibilitet med METTLER TOLEDOs ISM-sensorer och analoga sensorer innebär att samma pH-/redoxprober som används för inlinemätning även kan användas med Pro2Go.

Mätarens lagringskapacitet på 2 000 mätningar, funktionen för användar- och prov-ID samt dataöverföring till datorer via ett USB-gränssnitt möjliggör säker datahantering.

– Vi har lyckats fylla en tunn enhet med mängder av värdefulla funktioner, berättar Sabine Eisenmann, produktchef på METTLER TOLEDO.
– Pro2Go har utformats för att göra mätningen enkel och smidig, även under längre perioder med upprepade mätningar.





Källa: METTLER TOLEDO