Komatsu PC700LC-11 - med reducerad bränsleförbrukning för arbeten i storskalig produktion


2017-12-07

Komatsus bandgrävare PC700LC-11 är speciellt framtagen för hårda och krävande arbeten, inom stenbrotts- och gruvindustrin samt där stora massor skall hanteras.
Bild:Söderberg & Haak
Komatsus bandgrävare PC700LC-11 är speciellt framtagen för hårda och krävande arbeten, inom stenbrotts- och gruvindustrin samt där stora massor skall hanteras.

Komatsus bandgrävare PC700LC-11 är speciellt framtagen för hårda och krävande arbeten, inom stenbrotts- och gruvindustrin samt där stora massor skall hanteras. Trots sin storlek har PC700LC-11 enastående bränsleförbrukning. Efterbehandlingssystemet är det bästa på marknaden och kunderna drar också nytta av låg AdBlue®-konsumtion.

Med en maskinvikt på mellan 67500 – 69500 kg och utrustad med en Steg IV-motor, bibehåller PC700LC-11 samma höga produktivitet och smidighet, som tidigare modell. Dessutom har den förbättrad hyttdesign, är servicevänlighet och har reducerad bränsleförbrukning med upp till 6%. 

KOMTRAXTM telematics och Komatsu Care® serviceavtal ger full kontroll över maskinen, support på högsta nivå, skyddar maskinen mot felaktig och otillåten användning samt garanterar maximal effektivitet under driftstiden.

– Komatsu konstruerade och tillverkade PC700LC-11 specifikt för arbete inom stenbrotts- och gruvindustrin samt där stora massor skall hanteras. Komatsus engagemang för att hålla nere driftskostnaderna har redan blivit välkänt på den europeiska marknaden. Komatsu PC700LC-11 har mycket låg bränsleförbrukning, tack vare det av Komatsu konstruerade avgasefterbehandlingssystemet, som är ett av de effektivaste på marknaden och som även ser till att AdBlue®-förbrukningen hålls minimal. Vi har inte bara skapat en enastående grävmaskin, utan en arbetsstation med hög komfort och integrerad säkerhet, säger Vince Porteous, produktchef på Komatsu Europe.



Källa: Söderberg & Haak