Oxifree metal protection visas för första gången på Industrimässorna i Stockholm


2017-10-03

Bild:EasyFairs

10-11 oktober visas Oxifree – ett korrosionsskydd i form av sprutbar cellulosabaserad polymer, för första gången på Industrimässorna Stockholm. Mässan arrangeras på Kistamässan och välkomnar yrkesverksamma inom industrin helt kostnadsfritt.

OXIFREE är ett miljövänligt och livsmedelsgodkänt korrosionsskydd för metall, baserat på cellulosa och innehållande vegetabilisk olja som förhindrar fukt, vatten, damm och föroreningar att tränga in.

Detta är idealistiskt för att skydda exempelvis flänsförband, ventiler, pumpar, bultförband, lagerhus, cisternfästen, balkfötter och räcken mot betong, kranar, gångjärn etc., i utsatta miljöer. Påbörjad korrosion kan även stoppas genom användning av OXIFREE. Process och gruvindustri, offshore, varv och hamnar är idag exempel på branscher där OXIFREE flitigt används världen över. I dag är OXIFREE etablerat i 30 länder och gör nu intåg på marknaden i Stockholm genom Industrimässorna.

OXIFREE appliceras med maskin som finns i olika storlekar och utförande. För inspektioner samt mindre appliceringar finns även en servicepistol.

I Ytskyddsgruppens monter på mässan kan besökarna ta del av nyheten Oxifree.

Om Industrimässorna Stockholm 2017:
Med sina 3 mässor under samma tak; Automation, Process & Underhållsteknik, är Industrimässorna Stockholm Årets smartaste industrievent för industrin 2017 som visar allt som krävs för att ta produktionen till nästa nivå. Den arrangeras av Easyfairs Scandinavia 10-11 oktober på Kistamässan. För alla som arbetar inom branschen är mässan samt aktiviteter och seminarieprogram kostnadsfritt. För mer information och fullständigt program, besök
www.industrimassorna.com .




Källa: EasyFairs