Ny affärsområdeschef för Ovako i Hällefors


2017-08-16

<span>Erik Bohman </span>
Bild:Ovako
Erik Bohman

Erik Bohman har utsetts till ny affärsområdeschef för Ovako Hällefors. Erik har arbetat inom Ovako sedan 2011, närmast som ansvarig för Cromax där han framgångsrikt bidragit till att utveckla verksamheten. Erik Bohman tillträder den nya rollen den 1 oktober 2017.

‒  Jag ser fram emot att välkomna Erik till koncernledningen som chef för affärsområde Hällefors, säger Marcus Hedblom, vd och koncernchef för Ovako. Hans gedigna erfarenhet och förmåga att driva kommersiell och kundnära affärsutveckling kommer vara en stor tillgång i den fortsätta utvecklingen av vår verksamhet i Hällefors.

Erik tar över efter Mathias Tillman som under det senaste året haft två roller parallellt. Mathias ska nu fokusera fullt ut på sitt ansvarsområde som global försäljningschef för Ovako. 

‒  Genom förändringen skapas utrymme för Mathias att fullt ut fokusera på att ytterligare utveckla våra kundrelationer globalt. Jag vill passa på att tacka Mathias för hans insatser som affärsområdeschef för Hällefors och ser fram emot att se honom fortsätta att framgångsrikt utveckla vår säljorganisation, säger Marcus Hedblom. 

Källa: Ovako