Nya smarta styrenheter för den uppkopplade industrin


2017-08-15

Bild:Schneider Electric

De nya styrenheterna från Eurotherm by Schneider Electric ger en effektiv och säker process med bibehållen produktionskvalititet. EPC3000-enheterna är designade utifrån best practice vad gäller cybersäkerhet och är de första styrenheterna från Eurotherm som har testats och certifierats enligt Achilles® CRT nivå 1 – en krävande och unik testplattform som låter bland annat tillverkare av styrenheter för industrin att göra omfattande kvalitets- och säkerhetstester genom produkternas hela livscykel.

– Tack vare flexibel mjukvara och uppgraderingar som finns tillgängliga online så kan våra kunder enklare än tidigare anpassa sin verksamhet efter förändrade behov. Ethernet-konnektiviteten gör att driftledarna ständigt har tillgång till all data de behöver. Det gör det möjligt för användarna att verkligen kapitalisera på utvecklingen av internet of things för industrin i sina tillverkningsprocesser, säger Sven-Inge Gullstrand, MD på Eurotherm i Sverige.

EPC3000-enheterna håller länge och är enkla att installera, ta i drift och ersätta. Globala certifieringar enligt internationella standarder gör att de enkelt kan anpassas till många olika marknader och applikationer med hög tillförlitlighet i krävande miljöer.

– EPC3000-enheterna är en kostnadseffektiv lösning oavsett hur din tillverkningsprocess ser ut då de enkelt uppnår den nödvändiga stabiliteten, noggrannheten och repeterbarheten i flera industriella tillämpningar som kräver precisionskontroll och ger realtidsindikatorer för effektiv övervakning av utrustningens effektivitet, säger Sven-Inge.

Källa: Schneider electric