Industrimässorna Stockholm ingår samarbete med Ytskyddsgruppen


2017-06-12

Bild:Agaria

I veckan ingick Industrimässorna Stockholm samarbete med Ytskyddsgruppen för att stärka upp branschtillhörigheten kring delmässan Underhållsteknik. Samarbetet innebär bland annat att YSG kommer att demonstrera en ny sorts laserteknik på mässan.

Industrimässorna 10-11 oktober är en B2B-mötesplats och årets viktigaste branschhändelse för Mälardalsregionen med omnejd. Mötesplatsen är uppdelad i tre delmässor; Automation, Process & Underhållsteknik.

Vikten av att hitta rätt partners för ett sådant här arrangemang är stor och projektteamet sätter stor tilltro till sina samarbeten. Nu har YSG tillkommit som partner, vilket kommer att gynna både mötesplatsens besökare och YSG. YSG:s misson är att spara pengar åt tusentals kunder varje år genom att renovera och ytskydda metall & betong på bästa sätt, vilket ökar livslängden och förbättrar kapitalvården samt minska miljöpåverkan – något som går helt i linje med mässans starka fokus på smart industri.

Under mässans båda dagar kommer kommer YSG tillsammans med Agaria att demonstrera en ny laserteknik som kan hjälpa många företag att spara pengar. Agaria har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla utrustning för ytbehandling av plast och metall samt utrustningar för plastsvetsning till industrin i Skandinavien. Arne Finman, Ordförande i YSG:s Ytskyddsakademien, berättar om den effektiva lasertekniken:

- Laserutrustningen idag förmår att på ett mycket miljömässigt sätt avlägsna gammal färg och rost samt andra föroreningar i en enda arbetsoperation medan blästring kräver två. Genom sin förmåga att rengöra ytor så bra och renligt utan att störa sin omgivning, kan den användas i produktionen hos företagen. Det kan gälla ytbehandling, limning, svetsning eller annan sammanfogning som kräver stor renhet.

Projektteamet bakom Industrimässorna Stockholm ser fram emot det nya samarbetet inför mässan.

Om Industrimässorna Stockholm 2017:
Med sina 3 mässor under samma tak; Automation, Process & Underhållsteknik, är Industrimässorna Stockholm Nordens viktigaste mötesplats för industrin 2017 som visar allt som krävs för att ta produktionen till nästa nivå. Den arrangeras av Easyfairs Scandinavia 10-11 oktober på Kistamässan. För alla som arbetar inom branschen är mässan samt aktiviteter och seminarieprogram kostnadsfritt. För mer information besök: www.industrimassorna.com 


Källa: Easyfairs