TAWI lanserar en ny generation ergonomiska lyftvagnar!


2017-05-08


På TAWI jobbar vi med att förenkla godshantering och lyft genom att skapa lösningar anpassade till kundens verksamhet, alltid med människans välmående i fokus. Genom att förbättra arbetsmiljön och skapa ergonomiska lösningar hjälper vi våra kunder att stärka personalen, öka produktiviteten och skapa en mer kostnadseffektiv och välmående verksamhet.

Nu lanserar vi en ny serie elektriska lyftvagnar för ergonomisk hantering av rullar, tunnor, kartonger, backar och mycket mer. Den moduluppbyggda konstruktionen gör det lätt att anpassa lyften för olika ändamål och behov.

Vagnarna, som hanterar gods upp till 250 kg, effektiviserar hanteringen av till exempel rullar och tunnor och sparar både pengar och resurser, samtidigt som de bidrar till en säker och ergonomisk arbetsmiljö.

Våra elektriska lyftvagnar har hjälpt till att skapa effektiv, ergonomisk och säker arbetsmiljö i alltifrån livsmedelsindustri till bilverkstäder i decennier.

Den nya generationen vagnar som nu lanseras kommer bidra till ytterligare effektivisering och förbättrad ergonomi i industrier över hela världen. Det är vad vi kallar smarta lyft för effektiva och ergonomiska verksamheter!

SCA är en av många nöjda kunder SCA i Falkenberg var först i Sverige med att testa de nya vagnarna och de är mycket nöjda med resultatet.

Läs mer om deras erfarenhet här: www.tawi.se/referenser.php