Industrimässorna i Syd resulterade i givande möten, diskussioner & underhållning!


2017-04-02

Bild: Easyfairs

29-30 mars arrangerades branschmässan Industrimässorna Syd 2017 återigen med framgång på Malmömässan. Eventet är väletablerat och har visat sig vara ett måste för de som vill hålla sig uppdaterade kring det senaste för att uppnå en effektiv produktionskedja.

Easyfairs kan stolt meddela att Industrimässorna Syd fortsätter att vara Nordens mest heltäckande mötesplats för industribranschen. Framförallt är det ett måste för de som vill hålla sig à jour med produktnyheterna som gör hela produktionen mer lönsam och effektiv.

Fokus på årets mässa har definitivt varit ”smart industri” där svenska leverantörer och tillverkare har visat sig ha en stark vilja att nå högre höjder. Bland annat fanns ABBs samarbetande robot Yumi på plats, Rejlers visade hur cybersäkerheten i styrsystem kan ökas genom att avvärja hackattacker på scen och 10 personer förvandlades till en ”digital hybrid” när de fick ett microchipimplantat insatt i handen. Det är bara några exempel på den innovationskraft som fanns under Malmömässans tak under de två fullspäckade dagarna. Första kvällen avslutades med en hejdundrande fest där Linda Bengtzing underhöll publiken friskt.

Statistik & citat:
Över 3200 besökare och drygt 180 utställande företag bidrog till den goda stämningen. Bland annat sa besökarna:

"Mycket trevlig och givande här på mässan! Det bästa med mässan är blandningen av flera olika nischer"
Thomas Eriksson, Sweco industry AB, konstruktör

"Trevlig mässa verkligen! Det är en bra mötesplats. Jag kom hit för att spana på nya produkter och jag går härifrån med en ny industridammsugare!"
Jörgen Mårtensson, VD, Interlogic AB

”Bra utställare som passar oss! Mässan är bra och ger nya möjligheter till att knyta nya kontakter"
Clas Ottobäck, Produktionstekniker, Tetra Pak AB

”Vi vill hitta revolutionerande produkter som vi kan ta med till ledningen, vi har sett mycket bra hittills"
Jaana Benjaminsson, Underhållstekniker, SCA

Och utställarna berättar följande:

"Det är väldigt bra kvalitet på besökarna, till skillnad från andra mässor vi varit på, där det kommit lite vem som helst, detta var branschfolk och det märktes"
Peter Petersson, Hexagon

"Jag är imponerad av er! Mässan kommer generera business. Folk har kommit långa vägar hit och det är kul att se!"
Dan Hay, Sales manager, Kärcher AB

"Mässan är genomtänkt och bra organiserad. Intresset finns här och kontakterna vi gjort kommer leda till affärer för oss"
Christian Larsson, Gunnebo industries

"Mässan har gått bra, bra plats för marknadsföring. Det som är bra är att man träffar mycket människor på kort tid vilket är perfekt"
Tomas Petersson, ABB

Industrimässorna geoklonas till norr
Nästa gång Industrimässorna går av stapeln är det som storsatsning i Stockholm på Kistamässan, 10-11 oktober. Då är de tre delmässorna Automation, Process & Underhållsteknik i fokus och Empack och Logistics & Distribution går som ett separat event på andra datum.

Vi ser fram emot att träffa er på Kistamässan nästa gång!

Kort om Industrimässorna Syd:

Med sina 5 mässor under samma tak; Automation, Process, Underhållsteknik, Logistics & Distribution och Empack, är Industrimässorna Syd Nordens största mötesplats för industrin 2017. Den arrangeras av Easyfairs Scandinavia 29-30 mars på MalmöMässan. Nästa gång Industrimässorna Syd går är 6-7 februari 2019.

Källa: Easyfairs