Mer instrumentmontage för INAC på Södra Cell i Mörrum


2017-02-27

Bild: Södra

INAC Process AB, ett dotterbolag i Eitech-koncernen, har vunnit fortsatt förtroende i samband med Södra Cells stora investering i massabruket i Mörrum. INAC, som med gott resultat precis avslutat 2016 års projekt på Mörrums Bruk, är nu redo för att ta sig an instrumentmontaget i både ombyggnaden av brunmassatvätten och byggnationen av den nya indunstningen.

INACs nya uppdrag omfattar montage av ca 200 instrumentkretsar och ett 70-tal nya skåp och korskopplingsstativ till brunmassatvätten som moderniseras med tre nya tvättpressar med tillhörande MC-pumpar och en ny lut sil. Uppdraget till den nya indunstningen avser bland annat montage av mer än 600 instrumentkretsar och ett 30-tal skåp och lådor.

- Det är glädjande att Södra Cell fortsätter med sin satsning i Mörrum, och särskilt då vi på INAC får fortsatt förtroende att vara en betydande del av den. Det nya uppdraget är en god kvittens på att våra tidigare insatser hos kunden har varit lyckade och uppskattade, säger Peter Ax, projektchef på INAC Process AB.

Stora delar av INACs installationer utförs under sommaren 2017 samt i anslutning till och under det planerade stoppet på bruket i november.

Källa: Eitech