SCN AB växer snabbt och är nu nummer 1 som ny svensk generalagent för MOXA - Ledande inom Industriella Nätverk och Switchar


2023-09-22



Upplands Väsby, 2023-09-20 – SCN AB, en välrenommerad aktör inom industriell automation och nätverksteknik, är glada att meddela att vi har utsetts till den nya svenska nummer 1 som generalagent för MOXA, en världsledande tillverkare inom industriella nätverk och switchar. Beslutet att utnämna SCN AB till MOXAs "Nya nummer 1 på MOXA i Sverige" markerar en spännande och framgångsrik milstolpe i vårt företags historia.

MOXA är känd för att erbjuda högkvalitativa produkter och lösningar som stödjer tillförlitlig kommunikation och nätverksanslutning inom industriella miljöer. Deras expertis och innovation har gjort dem till en av de mest respekterade namnen inom branschen. Som den nya svenska generalagenten för MOXA kommer SCN AB att fortsätta denna tradition av högkvalitativ service och produkter.

Vår VD, Erik Ahlqvist, uttrycker sin glädje över att detta spännande partnerskap utvecklats till nästa nivå och säger: "Det är med stor entusiasm och glädje som vi tar emot beskedet som MOXAs nya nummer 1 i Sverige. Att ha blivit utvald av MOXA som deras partner är en ära och en bekräftelse på vår kompetens inom industriella nätverk och switchar. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och lösningarna från MOXA och stärka vår ställning som ledande aktör på marknaden. Med våra 45 anställda medarbetare på SCN har vi en fantastiskt slagkraftig organisation bakom oss med hög kompetens inom teknisk försäljning, support och effektiv logistik."

Under en pågående resa i Taiwan hade Erik Ahlqvist möjlighet att träffa ledningen på MOXA och detta besök förstärkte och fördjupade samarbetet ytterligare kring vår förståelse för MOXAs vision och dedikation till kunderna. Vår VD, Erik Ahlqvist meddelar vidare direkt idag från Taiwan: ”SCN är fast beslutna att bygga ett livslångt samarbete med MOXA och se till att svenska företag får tillgång till de mest avancerade och pålitliga industriella nätverkslösningarna på marknaden. Vi har hela ledningen bakom oss från MOXA och är övertygade att detta i slutändan kommer stärka svensk industris konkurrenskraft genom vårat industriella nätverkserbjudande från SCN”


Källa: SCN AB