Skriv automatiskt ut och placera etiketter på valfri plats på kretskort


2023-08-16

Bild: Brady

Skriv automatiskt ut och placera en pålitlig spårbarhetsetikett på valfri plats på multi- eller single board-kretskort på 3 sekunder. Upptäck det nya Brady A8500 FlexCell etikettskrivarapplikator för kretskort!

 

Brady presenterar den nya, automatiserade identifieringslösningen A8500 FlexCell - precisionssystem för tryckning/applicering av etiketter utvecklat för högkvalitativ produkt- och komponentmärkning vid kretskortsmontering och liknande tillämpningar.

 

Systemet är idealiskt för volymtillämpningar som märkning av kretskort, komponenter och produkter inom fordonsindustri, elektronik, tillverkning och andra branscher med höga kvalitetskrav.

 

Huvudsakliga fördelar:

 

 

Se hur det fungerar >

 

Funktioner:

 

Integrering av automatiserad etikettering och etikettutskrift

 

Automatiserad etikettering kan avsevärt öka identifieringstakten för produkter, komponenter, kablar och även laboratorieprov. Med dess hjälp kan ni efterfölja spårbarhetskrav samtidigt som ni håller lönsamheten uppe.

Vi erbjuder en komplett, automatiserad etiketteringslösning som inkluderar industriklassade etiketter, programvara för automatiserad etikettutskrift och automatiserade Print & apply-system.

Tillförlitliga etiketter väljs eller designas för att sitta ordentligt fast och förbli läsbara i er arbetsmiljö. De skrivs automatiskt ut av programvara för smart etikettutskrift och Print & apply-system som kan integreras fullständigt i er miljö och drivas av era existerande data.

 

Läs mer om automatiserad etiketteringslösning från Brady >>

 

BRADY AB

www.brady.se